Skip to content
Menu
logo-en-branding

Logo design

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in jouw bedrijf, producten of diensten. Jouw logo bepaald voor een groot deel het gezicht voor jouw potentiële klanten, vaak bij de eerste kennismaking met jouw onderneming. Ik ontwerp met veel passie een logo waar je trots op mag zijn en waarmee jij een dope eerste indruk maakt! De tarieven voor een logo lopen uiteen. Het ligt helemaal aan de vraag. Het kan ook om een aanpassing van je huidige logo gaan. Om een indicatie te geven moet je denken aan een starttarief van €150,- euro voor het ontwikkelen van een logo en dat kan uitlopen tot gemiddeld € 250.

Huisstijl

Het uitgangspunt van elke huisstijl dient om de de kernwaarden van je bedrijf te laten zien. Wat drijft je onderneming, wat vind je belangrijk, hoe wil je overkomen en hoe kunnen we dit tot uiting laten komen in een passend ontwerp. Het logo is het vertrekpunt van het huisstijl ontwerp. Kleurstelling, typografie en gevoel bij het ontwerp moeten kloppen. Pas als jij geheel tevreden bent, werken wij het logo uit in de door jouw gewenste huisstijl elementen. De tarieven voor een huisstijl lopen uiteen. Het ligt helemaal aan de vraag. Het kan ook om een aanpassing van je huidige huisstijl gaan. Om een indicatie te geven moet je denken aan een starttarief van € 350,- euro voor het ontwikkelen van een huisstijl

Studio JNNFR biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van huisstijl elementen ontwerpen. Volstaat een basis huisstijl die bestaat uit een logo, visitekaartje, flyer (template), folder? Dan is het huisstijl pakket echt iets voor jou. 

Full Branding:

Branding is een middel om een organisatie, dienst of product van elkaar te onderscheiden. Het is een instrument binnen marketing, de ambitie om bewust unieke associaties te creëren bij relevante doelgroepen. Er wordt gebruik gemaakt van een merkstrategie. Het gaat hierbij om de herkenbaarheid, kwaliteit, positionering en het imago. Esthetiek, design en communicatie zijn daarin belangrijke factoren. Branding is een investering voor de langere termijn. Waar moet je dan aan denken? Het gaat om het vormgeven van de huisstijl – het logo en sublogo, fonts, kleurenpalet, moodboard en dergelijke – en het creëren van de brand guidelines – de strategie, tone of voice, uitingen en meer. De tarieven voor branding lopen erg uiteen. Het ligt helemaal aan de vraag. Het kan ook om een re-branding gaan. Om een indicatie te geven kun je denken aan een starttarief van € 490,- euro voor het ontwikkelen van een complete full branding.