Skip to content
Menu
mijn-werkwijze
Do what you love, love what you do!

Weet je al wat je wilt? Of ben je nog zoekende?
In beiden gevallen zal eerst een telefonische/ Zoom meeting gepland worden. Voor speciale opdrachten is er ook de mogelijkheid om persoonlijk een afspraak te maken op een gewenste locatie of bij Jen in de studio. Ook als je eerst meer informatie of ideeën nodig heeft, denk ik graag met je mee!
Om erachter te komen waar je naar op zoek bent, vraag ik om inspiratiebeelden/moodboard. Dit mogen afbeeldingen zijn van voorbeelden die je dope vindt of gewone sfeerbeelden die jouw gewenste stijltje uitbeelden. Ook andere gerichte vragen zal ik aan je stellen, zodat ik een goed idee van jouw wensen krijg. Op basis daarvan zal ik een offerte opstellen, die zal je per mail zal ontvangen.
 
Wat kost dat nou?
Ieder opdracht is weer anders en daarmee ook de prijs. Maar om je toch een idee te geven waar je aan kunt denken. Een creatieve logo start vanaf € 175 en een huisstijl pakket vanaf € 300. Vanaf € 175 heb je een fierce custom illustratie. Het tarief loopt op aan de hand van details die het design verwerkt zal worden. De offerte is één maand geldig na datum.
 
* De starterskorting geldt niet voor spoedopdrachten! 
* Bij spoedopdrachten worden er extra kosten berekend. 
(vanaf 30% tot max  50% van het totale tarief, afhankelijk van de tijdsdruk)
 
Zodra je met de offerte akkoord bent, ga ik aan de slag!  Ik stuur je minimaal drie ontwerpen. Je kan dan je voorkeur en gewenste correcties doorgeven.
 
Correcties
In de prijs zijn er 2 correctieronden inbegrepen. Voor grote aanpassingen die er na volgen, wordt een uurtarief berekend van € 60. Hoe duidelijker je bent in wat je wensen zijn, hoe sneller en fiercer je ontwerp af komt. (details, details, details) Duidelijkheid scheelt tijd en kosten. 
 
* Aan het einde van de opdracht zijn kleine aanpassingen (fine-tunen) inbegrepen.

Foto door Toshi

jen-profile
sister-on-heels

“Vooruitbetaling en afmeldingskosten
Bij iedere opdracht is er vooraf een aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Dit zijn ook tevens de afmeldingskosten, in het geval dat de klant de opdracht tijdens het proces wilt cancellen. Het restantbedrag wordt pas betaald wanneer de opdracht volledig af is. StudioJNNFR werkt voor jouw betaalgemak, met online betaalverzoekjes, dit kan via e-mail, Whatsapp of Facebook messenger. 

Wanneer is het ontwerp af? Oplevering?
Aan de hand van drukte is de gemiddelde wachttijd voor een ontwerp tussen 3-6 weken. Overleg jouw gewenste leverdatum. Bij spoedopdrachten wordt er een deadline besproken. Je definitieve ontwerp wordt opgeleverd in de benodigde bestandsextensies, voor je website, social media en drukwerken ed.:
.AI, .PNG, .PDF, .EPS, en .JPG formats extensies
(andere formats alleen op aanvraag)

* Bij schilderijen gelden andere leveringsmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.
* Lees meer bij de algemene voorwaarden (linkje naar pdf algemene voorwaarden zie bijlage)

Dank je wel voor je interesse  in mijn diensten. Ik kijk uit naar een creatieve samenwerking.

Portfolio

Een paar van mijn meest recente projecten…