Menu

Creatieve diensten van Studio JNNFR

Waarmee onderscheid je jezelf? Vooral in het digitale tijdperk waarin wij in leven waar informatie centraal staat, is het ontwerpen en produceren van digitale content steeds belangrijker geworden. Echter zijn er bepaalde aspecten aan de mens die niet veranderen, zoals het feit dat we liever zien dan lezen. 

StudioJNNFR kan voor jou een mooi artwork maken waarmee je kunt gaan shinen, groeien en bloeien!

Welkom bij StudioJNNFR, creatieve mixed media art studio met een extra doses Fierceness… 

Ontwerp & Identiteit

Jouw merk vormt de basis van jouw bedrijf. Are you new in the entrepreneur game? Or do you need to upgrade your business? Visuele communicatie legt de verbinding met jouw doelgroepen en de media. Jij bent waarschijnlijk op mijn site terecht gekomen omdat jij iets anders dan anders wilt? Stylish, fashionable, creative fierce artwork!

“Tell me what you want”

Vertel mij jouw over jouw visie, of heb je een moodboard? Zo krijg ik de ‘feeling’ van jouw product, dienst of project, dit vertaal ik dan naar een creatief ontwerp. 

art-jen-2

Foto door Walter Sans

icon jen concept ontwikkelingkopie0

Concept & Ontwikkeling

Ik ben zowel op de zakelijke markt als op de consument gerichte markt actief, dan werk ik met passie aan het juiste verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Dat kan zijn in de vorm van Grafisch design, illustraties of custom artwork. Vervolgens kunnen we samen bedenken hoe wij oa. een huisstijl, visuals, illustraties, cartoons, brochures, folders, flyers, visitekaartjes, social media branding etc. etc. erbij kunnen ontwikkelen.

Ook voor persoonlijke projecten kan ik iets voor je betekenen. Ga je trouwen? Geef je binnenkort een (verjaardags)feestje? Wil je iemand een bijzonder persoonlijk artwork cadeau geven? Ook hierbij kan ik een fierce custom design voor je maken. 

Portfolio

Een paar van mijn meest recente projecten…