Skip to content
Menu
about-me2
Do what you love, love what you do!

Wie ben ik?

Ik zie het leven als een groot avontuur. Voordat ik met StudioJNNFR begon, heb ik 20 jaar in de ‘fashion industry’ gewerkt. Met veel plezier heb ik verschillende functies in de mode mogen beoefenen, van inkoop/verkoop, naar styling en design. Ik heb veel van de wereld mogen zien, het was een geweldige tijd. Ergens begon er toch iets te kriebelen, ik vond dat ik meer kon doen met mijn creativiteit. Het werd tijd voor wat anders! Al die ervaringen in de mode, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn ‘signature design style’.

“Stay patient and trust your journey”

Toen ik aan de ‘StudioJNNFR journey’ begon, had ik eigenlijk geen idee waar het naartoe zou leiden. Alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt in mijn leven: Goede tijden maar ook mindere tijden, heeft mij gedwongen om te groeien en bloeien tot de persoon ik nu ben. Ik wist dat ik op de juiste pad zat. “I want to create fierce things for fabulous people”.

*Scroll verder naar beneden

1-crea

Foto door Walter Sans

jen creative illustration

“What if I fall?” Oh but my darling, what if you fly? 

Als kind vond ik het heerlijk om te tekenen, schilderen of knutselen. Ik droomde er altijd van om een uitbundige kunstenaar of een eigenzinnige artiest te worden. Het heeft even geduurd, om te weten ik nou eigenlijk wil? Ook durven durven springen in het diepe, om mijn echte passie te volgen. Ondanks de obstakels, onzekerheden en risico’s. Nationale en internationale klanten gaan met mij een samenwerking aan omdat ik een unieke stijl  heb ontwikkeld, waar ik in mijn netwerk om bekend sta. Ik ga voor dat beetje extra sjeu…

Ik ben heel benieuwd wat StudioJNNFR voor mij gaat brengen, er zijn in de afgelopen jaren al zoveel mooie projecten op mijn pad gekomen. Ik heb er vertrouwen in dat het alleen maar nog mooier kan worden. Het is wel spannend, er gebeurd zoveel in dit nieuwe digitale tijdperk waar we in leven. Ik daag mezelf uit om mij te blijven ontwikkelen met StudioJNNFR. Follow me @ Facebook or Instagram for the latest creative stuff about me.

Wat gezellig dat je een kijkje kwam nemen op mijn website. Ik wens dat ik iets moois voor je kan betekenen. Mocht je meer van mij willen weten, stuur mij een mailtje of een appje. Let’s talk!

Love and Light,

JNNFR

Portfolio

Een paar van mijn meest recente projecten…